Οδηγίες καθαρισμού

[ux_image id=”2027″]

[gap]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΑΣ

Καταρχήν καθαρίζετε συχνά τα υφασμάτινα καλύμματα με το ειδικό εξάρτημα της ηλεκτρικής σκούπας, ώστε να αποφύγετε την συσσώρευση σκόνης.
Αν το ύφασμα είναι ευαίσθητο, χρησιμοποιείτε μόνο μαλακή βούρτσα.
Αν ο καναπές σας λερωθεί το καθαρίζετε όσο γίνεται πιο γρήγορα και με γνώμονα τα παρακάτω. Κάθε ύφασμα έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. επομένως πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πλυσίματος του. Αν δεν τις έχετε τηλεφωνήστε μας στο 210 9829013 για να σας τις δώσουμε.

Όπως και να χει τρεις είναι οι βασικές επιλογές σας.

Να καλέσετε ειδικευμένο συνεργείο που θα καθαρίσει επιτόπου τον καναπέ σας.
Να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας τα ειδικά σπρέι του εμπορίου για καθαρισμό υφασμάτων και ταπετσαριών. πριν την χρήση τους βεβαία επιβάλλεται δοκιμή σε μη εμφανές σημείο.
Να το πλύνετε στο χέρι σε χλιαρό νερό (αν πλένεται), ακόμα κι αν αναφέρεται ότι πλένεται στους 30 βαθμούς.
TIP Αν επιλέξετε το πλύσιμο στο πλυντήριο βάλτε όλα τα κομμάτια μαζί, ώστε να αποφύγετε την χρωματική διαφορά. Ιδιαίτερη προσοχή σε καλύμματα που έχουν βάτα εσωτερικά (σαν λεπτό πάπλωμα), γιατί αυτά απαιτούν στεγνό καθάρισμα. Αποφύγετε την συστηματική έκθεση των επίπλων σας σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ώστε να τα προστατεύσετε από την αλλοίωση του χρώματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τακτικά με στεγνό και καθαρό πανί. Αν υπάρχει όμως λεκές χρησιμοποιείστε υγρό πανί και διάλυμα νερού και ουδέτερου απορρυπαντικού. Αμέσως μετά στεγνώνετε καλά.

Αποφύγετε την συστηματική έκθεση του επίπλου σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία, αυξημένη υγρασία η σε πηγή θερμότητας. Κατά αυτό τον τρόπο το προστατεύετε από την αλλοίωση του χρώματος και της υφής του.